Sztárok

Katy Perry küszöb alatt mászna vissza urához

A Female First információi szerint Kary Perry már bánja, hogy férjével, Russell Branddel a válás mellett döntöttek. Az énekesnő állítólag békülne, ura azonban már továbblépett.

Katy Perry küszöb alatt mászna vissza uráhozAz angol internetes oldal úgy tudja, hogy Katy Perry újrakezdené kapcsolatát volt férjével, az angol színész-komikus Russell Branddel. A színész és az énekesnő házassága 14 hónapig tartott, tavaly decemberben jelentették be, hogy elválnak. A válópert Russell kezdeményezte, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. 

Katy még egy esélyt szeretne adni ennek a szerelemnek. Vissza akarja kapja Russellt, most úgy érzi, nagyon elveszett. Nem találja a helyét” – mondta egy névtelen forrás az internetes oldalnak. 

A békülésre azonban kevés esély van, Russell azóta megismerkedett a magyar modellel, Barabás Nikolettel. Amikor ezt Katy megtudta, azonnal felszedte Baptiste Giabiconi modellt. „Ez csak látszatflört volt. Katy még a volt férjét szereti. Nagyon hiányzik neki Russell” – folytatta a fecsegő jó barát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top