Sztárok

Bomba nőt faragtak a duci Mariah Carey-ből – fotó

Saját bevallása szerint is sokszor ingadozott a súlya, ám a terhesség után még nehezebben szabadult meg a fölös kilóktól. "Úgy néztem ki, mint egy 300 kilós nő" – mondta egy interjúban Carey.

A terhesség az életem legboldogabb, de egyben a legkeményebb időszaka is volt – mondta az amerikai Shape magazinnak Mariah Carey, aki tavaly adott életet ikreinek. – Tisztában vagyok vele, hogy sok nőnek könnyű és problémamentes időszak ez a kilenc hónap, de nálunk nem így történt – ecsetelte Carey. – Tudom, hogy sokan, akik meglátják a terhességem alatt rólam készült képeket, azt gondolják: Jézusom, ez a nő legalább 300 kiló. Nos a pluszsúly többségében víz volt, ödémám alakult ki, ami igencsak fájdalmas volt” – mondta az interjúban az énekesnő, aki amellett, hogy hetente ötször 45 percet úszik vagy víziaerobikozik, és egy hajcsár személyi edzője is van, a diétában látja a csodát. „Kétgyermekes anyaként azt mondhatom, hogy 90 százalékban a diétámnak köszönhetően nyertem vissza a szülés előtti alakomat.”

 
Terhessége alatt
Terhessége alatt
 
Szülés után két hónappal
Szülés után két hónappal
 
Most, a magazin címlapján
Most, a magazin címlapján

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top