Sztárok

Kiröhögték a rabok Damu Rolandot

A börtönlakók a Bors információi szerint vigyorogva beszélnek Damuról, aki egyre rosszabbul van a sitten. Csak orvosa és Ruttner György látogathatja.

Kiröhögték a rabok Damu RolandotA Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben töltötte első napját a nemi erőszak miatt jogerősen négy év hat hónap börtönre ítélt sorozatszínész. „Biztos kivan Damu a negyediken” – mondta néhány rab „kaján vigyorral” a Borsnak. Dr. Ruttner György valóban rossz bőrben találta védencét a tegnapi beszélőn. „Roland állapota komoly aggodalomra ad okot, a vérnyomása kétszáz körüli értékeket mutat, ezért erre is orvosságot kap a pszichés állapotára felírt pirulák mellett” – nyilatkozta a lapnak Ruttner.

Damu Rolandot a kórházból vitték be a börtönbe csütörtökön, így egy héttel korábban kellett megkezdenie a börtönbüntetését. Fia nem fogja meglátogatni a rácsok mögött, és elbúcsúzni sem volt lehetőségük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top