Sztárok

Éden Hotel: Horváth Éva örökbe fogadott

Kirándulni indultak az Éden Hotel szereplői. Ezúttal nem mentek Mexikóig, csak a Noé Állatotthonig, ahol örökbe fogadtak egy ormányos medvét.

Amikor az Éden Hotel játékosai Mexikóban nyugovóra tértek, egy ormányos medve vette birtokba a nappalijukat, és az éjszaka leple alatt rendszeresen megdézsmálta a szereplők rágcsálnivalóit.
A kis állatot nemcsak az Éden hotel játékosok kedvelték meg, de a stáb is, így idehaza a Noé Állatotthon egyik ormányos medve lakóját, Pikulát fogadták örökbe. “Féltem ettől a látogatástól, mert bár imádom az állatokat, mindig szomorú látni, hogy mennyi gazdátlan, elhagyott, beteg állat van! Legszívesebben mindet hazavinném!” – mesélte az Éden Hotel műsorvezetője, Horváth Éva. Az Éden Hotel játékosai és Horváth Éva az általuk adományozott összeggel néhány hónapra biztosítják az állatotthon működtetői számára Pikula napi ellátását.

Éden Niki majdnem egy kecskével is gazdagabb lett, az állat ugyanis úgy dugta be a fejét a lány méregdrága luxustáskájába, mintha haza akart volna menni az egykori játékossal.

 
Örökbefogadott Horváth Éva
 
Örökbefogadott Horváth Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top