Sztárok

Megkérték Erdélyi Mónika kezét

Erdélyi Mónika kirobbanóbb formában van, mint valaha, így nem csoda, hogy egy rajongója megkérte a kezét. A hódoló a műsorvezető Facebook-oldalán tette meg romantikus vallomását.

Megkérték Erdélyi Mónika kezétErdélyi Mónika nemrég a Best magazinban vallott arról, hogy nem szeretne többé egyedülálló anya lenni, és erős férfit keres maga mellé. „Eleget voltam két gyermekét egyedül nevelő édesanya, várom a nagy találkozást. Hosszú idő után most érzem először, hogy nyitott a szívem egy új szerelemre” – vallotta be Mónika, akit az elmúlt években nem kíméltek a gondok. A műsorvezető ráadásul éppen a legjobb formáját hozza: talán sosem volt még ennyire karcsú és sugárzó, mint manapság. Talán éppen ennek köszönhető, hogy Facebook-oldalán nem ritkán lehet olvasni a férfiak bókjait. Egyikük ráadásul odáig merészkedett, hogy házassági ajánlatot tett Mónikának. „Légy a feleségem! Én szívemben hiszem, hogy te vagy, akit isten nekem akarna” – írta egy férfi merészen a műsorvezetőnek. Mónika a nyilvánosság előtt még nem reagálta le, hogy megkérték kezét, de talán már felvette a kedves férfival a kapcsolatot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top