Sztárok

Katus Attilát ötvenmilliós tartozással vádolják!

Speciális gyógycipőket forgalmazott Katus Attila, de az anyacég szerint beletört bicskája a vállalkozásba, így most ötvenmillió forint kintlévőséget követelnek rajta.

Katus Attilát ötvenmilliós tartozással vádolják!Először csak reklámarcként, majd importőrként is belefogott a gyógycipőüzletbe Katus Attila. Az anyacég azonban a Blikknek azt állítja: a magányos fitneszedző az eladott termékek után nem rendezte a számlát, így már ötvenmillió forinttal tartozik cégüknek. „A cégek között többször volt termékmozgatás, tartozások megosztása, valamint összevonása. Jogi lépéseket is tettünk, írásban többször is figyelmeztettük Katust, próbáltuk behajtani a kintlévőségeinket, sajnos ma Magyarországon pénzt visszaszerezni nem olyan egyszerű. Attila nem ismeri el a tartozását, így valószínűleg a bíróság tesz pontot az ügy végére” – tudta meg a Blikk az MBT Magyarország Kft. külföldi tulajdonosától. A cég magyar ágának ügyvezetése azonban állítja: semmilyen követelésük nincs Attila felé. Katus menedzsere közleményt juttatott el a napilapokhoz. „A vádaskodás nem felel meg a valóságnak: sem Katus Attila, sem a közvetlen vagy közvetett tulajdonában álló vállalkozások nem rendelkeznek fennálló tartozással az MBT Magyarország Kft. felé. A cég éveken keresztül használta Katus Attila nevét és arcát az általuk forgalmazott lábbelik reklámozására, bármiféle kompenzáció nélkül. Azok ellen, akik azt állítják, azt a látszatot keltik vagy utalnak arra, hogy Katus Attila részéről bármiféle tartozás fennállna az MBT Magyarország Kft. felé, Attila haladéktalanul polgári és büntetőjogi pert kezdeményez” – áll a közleményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top