Sztárok

Rátámadtak Stohl ügyvédjére

A bíróság előtt üvöltözött Pali bácsi fia Stohl András ügyvédjével, dr. Ruttner Györggyel. A színész áldozatának családja képtelen feldolgozni, hogy az idős férfi nem épült fel – írja a Bors.

Rátámadtak Stohl ügyvédjéreElszabadultak az indulatok Stohl András csütörtök délután kezdődött kártérítési perén. A balesetben megsérült Kaincz Pál fia a bíróság előtt vonta kérdőre a színész ügyvédjét. „Mit képzel?! Hogy mondhatja a bírónő előtt, hogy nem igaziak a húgom könnyei? Feljelentem magát!” – emelte fel a hangját a férfi Ruttnerrel. A bulvárlap úgy tudja, hogy abból adódott a konfliktus, hogy a 12 millió forintot követelő Pali bácsi lányának vallomását úgy szerették volna jegyzőkönyveztetni, hogy azt végig sírva adta elő, miközben nem végig sírt. „Apánknak a baleset miatt maradandó károsodása van. Két éve jár gyógytornászhoz, de csak romlott az állapota. A család nem tudja feldolgozni. (…) Eddig úgy másfél millió forintba került az ügy” – mondta el a nő, hangsúlyozva, hogy az édesapja hiába várta Stohlt a szabadulása után, a színész – ígérete ellenére – nem látogatta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top