Sztárok

Már megint Budapest a téma az amerikai sztároknál

David Arquette amerikai színész utazós műsora forgatásakor töltött el pár napot Budapesten. A színész imádta a magyar fővárost, amit szerencsére a Jimmy Kimmel-show-ban sem mulasztott el megemlíteni.
Davidés műsorvezetőtársa a Városligetben
David és műsorvezetőtársa
a Városligetben

David Arquette-ről az utóbbi években jó pár hollywoodi bennfentes azt gondolta, elgurult a gyógyszere. Kétségtelen, hogy a Jóbarátok Monicájának exférjének volt pár szemöldökemelő húzása, zajos bulija, sőt elképesztő outfitje is, mindenesetre Magyarországnak hatalmas szívességet tett azzal, hogy a Travel Channellel forgatott úti filmjének állomásai közé Budapestet is felvette.

A város és a pesti élet annyira magával ragadta a műsorvezetőtársával érkező színészt, hogy élményeire még az egyik legnézettebb amerikai show-műsorban, a Jimmy Kimmel Live-ban is kitért, további dollármilliós ingyenreklámot biztosítva ezzel nekünk. Kiderült, hogy a kissé hiperaktív sztár pár napos bulizása tényleg nem volt eredménytelen, és a hatalmas nézettséggel bíró adásban (amerikai létére!) s-sel ejtette Budapestet. Sőt, ennél tovább is ment. A Kazinczy Ferenc Szépkiejtési Versenyen minimum különdíjat érdemlő kiejtés mellett még a műsorvezetőt is kijavítva hívta fel a figyelmet arra, hogy tényleg ideje lenne végre elfelejteni az angolszász szájakban rögzült „Búdapesztet”.

Az „Ár-ped” dinasztiára is kitért, vagyis az Árpádokra, akikről Kimmel kérdésére válaszolva még azt is el tudta mondani, hogy nem kortárs koronás fői jelenleg az országnak. Itt némiképp már a műsorvezető is magára talált, bedobva az elengedhetetlen „gulás” témakört, ami természetesen David Arquette-nek is megvolt a gyakorlatban, éppen ezért ő ezt gulyásként ette és említette.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top