Sztárok

Élő adásban kapott röhögőgörcsöt Várkonyi Andrea

A pénteki Megasztárban a nézőtér egyik fele könnyekig meghatódott Radics Gigi előadásán, míg a többi néző – köztük Várkonyi Andi is – látványos nevetésbe kezdett Bochkor Gábor beszólásán.

Élő adásban kapott röhögőgörcsöt Várkonyi AndreaTörtént ugyanis, hogy miközben Radics Gigi az Úgy szeretném meghálálni című dalt énekelte, a LED-falon furcsa kis ábrák villogtak. A dal után nemcsak Gigi édesanyja, de a nézők között még jó páran a könnyeikkel küszködtek. Nem úgy Bochkor Gábor, aki fél perc alatt dobta fel a hangulatot. „Egyébként Gigi háta mögött kis spermák úszkáltak a LED-falon. Szóval nemcsak az édesanyákról, hanem az apákról is megemlékeztek” – ecsetelte Bochkor. A rádiós párja, Várkonyi Andrea a közönség soraiban ült, és érthető módon ő is látványos nevetésbe kezdett, majd fejét a kezeibe temetve tovább nevetett Bochkor beszólásán. „Én csak Várkonyi Andi arcát látom a háttérben, aki most próbál megszűnni, eltűnni” – kommentálta a történteket Liptai.

Küldd el édesanyádnak az Úgy szeretném meghálálni című dalt Kasza Tibi előadásában. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top