Sztárok

25 feletti hírességek, akik még otthon élnek anyuval

Van, aki már 18 évesen kirepül a családi fészekből, de akadnak olyanok is, akiknek nem akaródzik elengedni az édesanyjuk szoknyáját. Utóbbiak azt mondják, több előnye, mint hátránya van annak, hogy odahaza élnek. A legfontosabb indok, hogy mindig van az asztalon meleg étel.

Mészáros János ElekMészáros János Elek
Kor: 41 év
„Szeretek otthon élni”

A Csillag Születik operaénekese már negyvenegy éves, de még mindig édesanyjával él. Eszter néni főz neki ebédet nap mint nap, és egy percig sem bánja, hogy fia későn érő típus, igaz, egy unokának azért örülne. Jánost a birtokuk szeretete, gondozása tartotta odahaza, de az is közrejátszott, hogy bár többször volt szerelmes, nem volt szerencséje a nőkkel, így értelme sem volt elköltöznie. „Szeretek otthon élni, mert nagyon jól megvagyunk együtt édesanyámmal, segítünk egymásnak, támogatjuk a másikat. Hogy van-e ennek hátránya? Nos… ha gondolkodnom kell rajta, akkor az azt jelenti, hogy nincsen” – mondja a Csillag Születik énekese.

Puskás PetiPuskás Peti
Kor: 27 év
„Jó lenne házigazdának lenni”

Huszonhét év alatt sem sikerült leszoktatni Petit arról, hogy ha hazaér, akkor ne szórja le a cipőit, kabátját, hanem tegye a helyére. Még ma is édesanyja pakol el utána. „Szól is érte sokszor, de nem csak emiatt. Ez a hátránya annak, hogy még otthon élek. Na meg hogy nem jöhetnek fel a haverok akkor, amikor kedvünk szottyan bulizni, de szerencsére több saját kecóval rendelkező barátom van, úgyhogy van hol bulizni. Bár jó lenne egyszer a házigazda szerepét eljátszani” – ecseteli a színész-énekes, aki mindezek ellenére szeret otthon lakni, el sem tudja képzelni, hogy egyedül éljen. „Nem akarom, hogy egy program legyen a naptáramban a szüleimmel való találkozás. És mi tagadás, jó, hogy odahaza kiszolgálnak.”

Kiss Orsi Kiss Orsi
Kor: 31 év
„Érzelmi stabilitást ad”

Nemrég tartotta eljegyzését a Class FM műsorvezetője, de mégsem a vőlegényével, Erikkel él, hanem a szüleivel. „Erik jövőre végez az egyetemen, utána szeretnénk összeköltözni. Addig nagyon jól érzem magam anyuékkal. Nem azért, – na jó, kicsit azért is , – mert anyu kimossa a ruhámat, és van meleg étel, hanem mert mindig van kihez szólni. Bármikor meg tudom beszélni anyuval a gondjaimat, tanácsot kérhetek tőle, és ez erős érzelmi stabilitást ad még így harmincegy évesen is. Úgyhogy csak akkor szólnak bele az életembe, ha kérem. Cserébe, ha ők kérnek valamit, én is igyekszem teljesíteni, sokszor Erikkel együtt, még akkor is, ha éppen nincsen hozzá kedvem. más dolgom lenne.  Ennyit azonban ki lehet bírni.”

Fáy MiklósFáy Miklós
Kor: 48 év
„Istenien érzem magam”

Negyvennyolc évesen is édesanyjával lakik a Csillag Születik egykori döntnöke. „Istenien érzem itt magam, ebben a belvárosi lakásban. Mint az a színész, aki huszonöt évesen leszerződik egy társulathoz, s aztán haláláig ott játszik. Úgy érzem, én is ide vagyok szerződtetve, ebbe a lakásba” – nyilatkozta Fáy korábban a Best magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top