Sztárok

Bruce Willis Budapesten mutatta meg először a kislányát – fotó

Először mutatta meg egy hónapos kislányát Bruce Willis. A színész jelenleg Budán egy luxusvillában él a családjával, az itt készült fotót ők maguk osztották meg a világhálón.

Büszkén töltötte fel az internetre a kislányáról és férjéről készült közös fotót Emma Heming, Bruce Willis felesége. Az egy hónapos Mabel Rayt most először mutatta meg a házaspár a világnak. „Egy gyönyörű nap Budapesten, életem szerelmeivel. Apu és Mabel imádják egymást” – írta üzenetében a közösségi oldalra a színész felesége.
A házaspár döntése talán nem véletlen. A párt ugyanis napok óta fotósok hada üldözi Budapesten. Házuk előtt tucatszámra állnak az operatőrök, mindenki csak azt várja, hogy mikor mutatja meg végre a házaspár az egy hónapos csemetét. Nos, a milliókat érő babafotóknak befellegzett, Willis ugyanis maga mutatta meg negyedik lányát. A színésznek már van három lánya Demi Moore-tól. 

Bruce Willis Budapesten mutatta meg először a kislányát - fotó
Fotó: Emma Heming, Twitter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top