Sztárok

Már két férfi masszőr perli John Travoltát

Alig egy-két napja bombaként robbant a hír: szexuális zaklatásért perli egy férfi masszőr John Travoltát. Azóta a felperesszám megkétszereződött, a sztár pedig ígérete szerint a bíróságon veszi fel a bokszert ellenük.

Már két  férfi masszőr perli John TravoltátDupla dinamit

A húsz éve házasságban élő színészt szexuális zaklatással vádolja egy férfi masszőr. A 2 millió dollár fájdalomdíjat követelő felperes azt álltja, Travolta idén január 16-án a Beverly Hills Hotelben bőszen simogatta lábát, majd nemi szervéhez is hozzáért, szexuális aktust indítványozva. Az óránkénti 200 dolláros szolgáltatásban ez azonban nem volt benne.
A dolog további pikantériája, hogy a névtelenségbe burkolózó masszőr mellett még egy „anonim áldozat” megjelent. A vád, a vádlott, a megcélzott kártérítési összeg pedig ugyanaz, ahogyan a két felperes ügyvédje is.

Kelly Preston és férje John Travolta
Kelly Preston és férje
John Travolta

A sztárt a második vádló keddi felbukkanása egészen felbőszítette, és azt ígéri, hogy megleckézteti a „15 perc hírnévre ácsingózó” közös ügyvédjüket, akit ugyancsak viszontperel majd a szerinte hamis állítások miatt. „Pont olyan abszurd és nevetséges vád ez, mint az első” – nyilatkozott Marty Singer, Travolta ügyvédje az újabb hír hallatán, miszerint kliense január 28-án is kikezdett egy férfi masszőrrel. Állítja, hogy a színész a kérdéses 16-ai időpontban például nem is tartózkodott a városban.

Nem úgy van az?!

A RadarOnline nem így látja, szerintük a második masszőr „komoly dokumentációval és számos tanúval tudja alátámasztani állításait Travoltával kapcsolatban”. A sztár állítólag masszázs közben levette a kellemetlen tapintású lepedőt magáról, hozzátéve, hogy nagy barátja a fenékmasszázsnak. Mialatt említett testtájékát masszírozták, hogy, hogy nem, szétnyitotta lábait, majd ezek után a helyzetet egy teljes erekcióval is súlyosbította. A névtelen masszőr kezeit ezek után mozdulataival Már két  férfi masszőr perli John Travoltátigyekezett végbélnyílása felé terelni. A bírósági papírok szerint ennél is tovább ment a zaklatással, de mivel a felperes nem volt túl együttműködő, végezetül maszturbálással fejezte be a megrendelt szolgáltatást. A sértett az esetet követően panaszt tett feletteseinél, de hiába, így végül bírósághoz fordult.

Bírósági perek a négyzeten

Az egyelőre kérdés, hogy a vádak csupán koholtak-e, vagy nem alaptalanok a sok éve keringő pletykák, és John Travolta valóban meleg. Az viszont biztos, hogy az első masszőr vádjával valóságos perlavinát indított el. A jelenlegi helyzet szerint ugyanis mindenki perel szinte mindenkit. A két felperes Travoltát, Travolta pedig jelezte, jogi lépéseket tesz a két masszőr, valamint ügyvédjük ellen is.

Bréking

Az utóbbi órák újabb eseményeket hoztak, ugyanis a színész időközben egy fotót és egy éttermi számlát is előbányászott bizonyítékként, utóbbit a Mr. Chow étteremben New Yorkban állítottak neki ki, január 16-án. A felperesek ügyvédje, Okorie Okorocha szerint ez semmit sem bizonyít, a zaklatás ugyanis reggel történ a Beverly Hills-i hotelben, míg a számlán szereplő időpont este 11:38.
Hozzátette, több mint száz emberrel áll kapcsolatban, főleg férfiakkal, akik meg tudják erősíteni ezeket az állításokat Travolta viselkedését illetően.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top