Sztárok

Kislánya született a magyar színésznőnek

Kislánya született a magyar származású világsztárnak, Elsa Patakynak. A hírt férje, Chris Hemsworth színész jelentette be.

Kislánya született a magyar színésznőnekPénteken született meg a Bosszúállók sztárjának és Elsa Patakynak első közös gyermeke. A kisbaba az India nevet kapta. „Imádjuk ezt az országot, és imádjuk ezt a nevet is” – mondta a büszke apuka a USA Todaynak. Elsa Pataky és Chris Hemsworth öt éve jöttek össze, és 2010-ben házasodtak össze. Mivel Elsa Pataky félig spanyol, ezért már a terhessége alatt kikötötte, hogy csakis spanyolul fognak beszélni a picihez, így jobb lesz, ha amerikai férje sürgősen megtanulja ezt a nyelvet. Elsa magyar származásáról a Nők Lapja Cafénak mesélt korábban. „Az anyai nagymamám Magyarországon született, a nagypapám pedig Erdélyben volt színész. Én még csak egyszer jártam nálatok. Egy rövid ideig voltam Budapesten apukámmal, és emlékszem, milyen csodálatos a város” – mondta munkatársunknak Pataky.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top