Ő Damu titkos szeretője

nlc | 2012. Május 14.
A pszichiátrián ismerkedtek össze, és már a börtönesküvőt, valamint a családalapítást tervezik. Damu új barátnője nem hiszi, hogy kedvese – aki időközben új zárkatársat kapott – bárkire is kezet emelt.
Megszólalt Damu titkos szeretője

A négy és fél év börtönbüntetésre ítélt színész újra szerelmes. Az eddig eltitkolt barátnőjét, a 36 éves Edinát a pszichiátrián ismerte meg, amikor két hétig kezelték ott a színészt. A fiatalasszony ugyancsak az intézmény betege volt, ahova alkoholproblémái, valamint depressziója miatt került. „Két nap alatt olyan szoros lett a kapcsolat, mintha tíz éve szeretnénk egymást. (…) Rögtön tudtam, hogy ő az igazi, ezt megérzi az ember” – áradozott a Blikknek Edina, aki agresszivitásnak a nyomát sem tapasztalta választottjánál. A közel egy hónap alatt, amióta a 10 millió forintos adósságot felhalmozó Damu börtönben van, már tucatnyi levelet váltottak. „Minket egymásnak teremtett az Isten, a sors adománya vagy nekem. (…) Kérlek, tarts ki, várj rám” – áll Damu egyik levelében, melyet újdonsült barátnőjének írt. Edina állítja, a színész már a kórházban azt mondta neki, hogy ő lesz a felesége, még akkor is, ha erre csak a börtönben kerülhet sor. A fiatalasszony már gyereket is tervez a rács mögött ülő párjától. Mint mondja, két kislányt szeretne Damutól, sőt már a nevüket is megbeszélték. Edina bízik abban, hogy a színész pár hónap múlva már szabadulhat, ugyanis előfordulhat, hogy a jogerős ítélet után helyt adnak a felülvizsgálati kérelemnek.

Mindenesetre Damu nem unatkozik a börtönben; olvas, pingpongozik, hamarosan munkába áll, sőt zárkatársat is kapott. Mint a Bors megtudta, egy 43 éves férfivel osztozik a cellán, akit nem erőszakos bűncselekmények miatt ítéltek el.

Exit mobile version