Sztárok

Menyasszonyát is verte Damu

A börtönbüntetését töltő színész és menyasszonya kapcsolata csak kifelé volt idilli, Jucikát ugyanúgy bántalmazta Damu, mint a korábbi barátnőit - állítja a nő egyik bizalmasa. Az egykori sorozatsztárt szerdán a tiszalöki magánbörtönbe szállítják át.

Menyasszonyát is verte DamuKiderült, miért hagyta el a menyasszonya Damu Rolandot. A Blikk úgy tudja, hogy Jucikát is megverte az elítélt színész. „Judit igyekszik még előttem is szépíteni, azt mondogatja, hogy »csak néhány pofon volt«! De hát az is verés! (…) Csak a családja és én tudom az igazat: őt is bántotta, megverte Damu. Az első pofon után nagyon megdöbbent, el is költözött az anyukájához, de Roland visszakönyörögte magát pár nap után” – mondta a bulvárlapnak Damu menyasszonyának bizalmasa. A kapcsolatuk hullámvölgyeiről Jucika is őszintén vallott. „Azért szakítottunk, mert nem bírtam tovább elviselni, ahogy bánik velem. (…) Amikor ivott, más ember lett, megvadult” – árulta el Jucika, aki a börtönbe vonulás előtt szakított a színésszel. A fiatalasszony egyébként a mai napig nem hiszi el, hogy Damu megerőszakolta Palácsik Tímeát, de azt, hogy akkor is megpofozhatta, nem vonja kétségbe. “Megkérdeztem ügyfelemet és azt mondta, nem igazak a vádak” – mondta dr. Ruttner György

 Luxusbörtönben raboskodik

A Bors úgy tudja, hogy a két hete börtönbüntetését töltő Damu Rolandot szerdán átszállítják a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetből Tiszalökre. Az első hazai magánbörtön európai viszonylatban is színvonalasnak számít. Az intézményben többek között helyben sütik a kenyeret, több sportpálya és imaterem, fodrászat, konditerem, fogászat, valamint könyvtár is található. A minden kényelmi berendezéssel felszerelt cellák egyik tartozéka a kívülről vezérelhető tévé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top