Sztárok

Kirúgta Damut a menyasszonya

Faképnél hagyta Damu Rolandot a menyasszonya. Judit – bármennyire is szerette a színészt – még a börtönbe vonulás előtt szakított vele, mert elege lett a folyamatos kiborulásaiból – írja a Blikk.

Kirúgta Damut a menyasszonyaElhagyta menyasszonya Damu Rolandot, mert már képtelen volt elviselni a színész kirohanásait. Judit két nappal azelőtt rúgta ki kedvesét, hogy a sorozatszínészt bilincsben elvitték a pszichiátriáról a börtönbe. Pedig néhány nappal korábban még azt nyilatkozta, hogy megvárja szerelmét, amíg letölti a 4 év 6 hónapos börtönbüntetését. A Blikk úgy tudja, hogy Jucika azért szakított Damuval a kórház udvarán, mert már nem bírta tovább a színész mellett, aki fájdalmában sokszor akaratlanul is belé mart. „Judit nem bírta tovább a bizonytalanságot, a rá nehezedő nyomást, Roland feszült idegességét. (…) Most úgy érzi, nem képes tovább cipelni a párja miatt érzett lelki és idegi terhet” – hangsúlyozta dr. Ruttner György, Damu ügyvédje. Elmondása szerint bár Jucika a színész kapcsolattartója, most egy időre azt kérte, hogy helyette édesanyja, Éva látogassa Damut.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top