Sztárok

Damu már járni sem tud

Ügyvédje szerint rosszabbodott a börtönbüntetésre ítélt színész állapota, ezért már képtelen kétnaponta jelentkezni a rendőrkapitányságon. Dr. Ruttner György biztos abban, hogy Damut már nem engedik ki a kórházból – írja a Bors. Csakhogy a legfrissebb hírek szerint Damu halasztási kérelmét elutasították.

Damu már járni sem tudPénteken még elment Damu Roland a lakhelyéhez legközelebbi rendőrkapitányságra, mivel kétnaponta meg kell jelennie a hatóságnál, ám az ügyvédje szerint a pszichiátrián fekvő színész azóta még rosszabbul van, ezért vasárnap már nem is tudott jelentkezni a rendőrségen. „Ügyfelem állapota nem teszi lehetővé, hogy eleget tegyen kötelezettségének. (…) Igazolt helyen van, kórházban van, a hatóságok ismerik a tartózkodási helyét” – mondta dr. Ruttner György. Az ügyvéd szerint ezen a héten kiderül, jóváhagyják-e a halasztási kérelmüket, a 4 év 6 hónapra ítélt Damunak ugyanis április 26-án kellene börtönbe vonulnia. „A szerdai kórházelhagyást a mai tapasztalataim alapján nem tudom elképzelni. (…) Damu Rolandot belátható időn belül nem engedik ki a kórházból, úgy néz ki, hogy rossz egészségi állapota tartós” – jelentette ki az ügyvéd.

Lapértesülések szerint azonban, Damu halasztási kérelmét elutasították, ám ezt az ügyvéd nem erősítette meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top