Sztárok

Görög Zita szakított gyermekei apjával

Szakított gyermekei édesapjával Görög Zita. A modell-műsorvezető még a Megasztár alatt jött össze a műsor koreográfusával, később két gyermekük született. Zita és párja most szakítottak.

Görög Zita szakított gyermekei apjávalZita nem cáfolta a szakításról szóló híreket a lapnak. A kétszeres anyuka elmondta, tavaly márciusban érezték azt, hogy megfáradt a kapcsolatuk. „Tudtuk, hogy fontosak vagyunk a másiknak, de azt nem, hogy ez elég-e ahhoz, hogy az elkövetkező harminc évet is így éljük le együtt” – mondta Zita a hetilapnak.

Zita szerint a szülés után picit elhanyagolta párját, és több időt töltött a gyerekekkel. Attila pedig egyre inkább a munkájával foglalkozott. Októberben még próbálták megmenteni a kapcsolatukat. Hittek a folytatásban, a karácsonyt még együtt töltötték, de pár héttel később már tudták: ez nem fog működni. „Sem harmadik félről, sem egyébről nincs szó. Egyszerűen csak elmúlt a szerelem… de jó barátok maradtunk” – nyilatkozta Zita a HOT!-nak.

Zitától és Attilától sokan kérdezték az elmúlt évek alatt, hogy miért nem házasodnak össze, hiszen már két csodaszép gyermekük van. Ők azonban nem erőltették az esküvőt. „Attila az első, aki nem tette fel nekem a nagy kérdést. Na nem azért, mert félt a kikosarazástól, hanem mert neki is pontosan az a véleménye a házasságról, mint nekem. Szerintünk elavult, buta dolog azt hinni, hogy csak ettől igazán romantikus egy kapcsolat. Mi nem csak egy napon ünnepeljük a boldogságunkat” – nyilatkozta két évvel korábban a Story magazinnak Zita, aki egy interjúban azt is elárulta, hogy Attilával való kapcsolata azért is különleges, mert a férfi mellett sokat változott. „Amikor felfigyeltem rá, tudtam, hogy ő az igazi. Azóta rengeteget változtam, jobban odafigyelek például arra, hogy ne csússzanak ki a számon butaságok. A gyakori hisztijeimet is visszaszorítottam. Hiszen ha az ember minden egyes hiszti után elszégyelli magát, akkor egy idő után beáll a változás” – mesélte 2010-ben a Wellness magazinnak a fiatal anyuka. Vagyis egyáltalán nem voltak a külvilág számára érezhető jelek arról, hogy Zita és párja között valami rosszul működne, igaz, soha nem tartoztak azok közé a párok közé, akik kiteregetik a magánéleti problémájukat…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top