Sztárok

Cicit villantott Will Smith neje – fotó

Felháborodtak a kisgyerekes szülők, amikor Jada Pinket Smith tegnap egy túlságosan merész ruhában promózta a Madagaszkár 3. részét

Cicit villantott Will Smith neje - fotóCsütörtökön délután Jada Pinkett Smith – Will Smith neje – Cannes-ba érkezett, ahol csatlakozott David Schwimmerhez, Ben Stillerhez és Chris Rockhoz. Az amerikai színészek a gyerekeknek szánt animációs filmet, a Madagaszkár 3. részét népszerűsítik a fesztiválon.

Jada ruhája azonban gyakorlatilag alig takarta el kebleit, és így áradozott a gyerekmoziról. Lett is botrány a színésznő merész dekoltázsából. „Hogy mer ilyen ruhát viselni, amikor most, minden kisgyerek őt élteti?” – írta az egyik kommentelő. „Rémisztő ez a nő! Tuti, hogy boldogtalan!” – vélekedett egy másik a Daily Mail-oldalon.

A színésznő sajtósa szerint felesleges ezen az ügyön csámcsogni, ugyanis az említett este Jada vacsorázni ment a többi színésszel, nem pedig sajtóeseményre.
Jada egyébként immár harmadik alkalommal kölcsönzi a hangját Gloriának, a vízilónak, akit itthon Liptai Claudia szinkronizál.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top