Sztárok

Kapócs: Balázs szerelmes belém!

Kapócs Zsóka meglepő kijelentést tett Facebook-oldalán: szerinte Sebestyén Balázs szerelmes belé, annyit beszél róla. A színésznő persze csak tréfát űz Balázsból, aki előszeretettel viccel meg bárkit reggeli rádióműsorukban.

Sebestyén Balázs előszeretettel veszi célpontba a celebeket a Morning Show-ban, ezúttal azonban ő lett az áldozat. Történt ugyanis, hogy annyit beszélt Kapócs Zsókáról és annak autóbalesetéről, hogy a színésznő Facebook-oldalán közölte: ez már szerelem! „Szerintem a Sebestyén Balázs belém szeretett (tudjátok, akinek a hátán a Friderikusz fel akar mászni), mert minden héten rólam beszél a rádióműsorában. Másra már nem tudok gondolni, ezek szerint nagyon mozgatom a fantáziáját. Most azt mondja, szeretne velem jönni egy kört a Hungaroringen, mert ő jobban tudna ott is produkálni. Azt hiszem, viszem egy körre a lelkemet” – poénkodott Zsóka Balázson. A műsorvezető persze boldog családban él, így szó sem lehet arról, hogy szerelmes lett Zsókába, a színésznő azonban végre elégtételt vett rajta!

 

 
Kapócs: Balázs szerelmes belém!
 
Kapócs: Balázs szerelmes belém!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top