Sztárok

Victoria Beckhamet méhlepénnyel kezelik

Victoria Beckham mindent megtesz annak érdekében, hogy bőre szép maradjon: újabban méhlepénnyel kezelteti magát. A hír nem annyira meglepő, ha hozzátesszük: korábban már madárürüléket is használt.

Victoria Beckhamet méhlepénnyel kezelikA 38 éves Victoria Beckham is behódolt az új hollywoodi őrületnek: juhméhlepényből készült krémmel javíttatja arcbőrét. A hírek szerint a gyakran barátnőit fogdosó egykori Spice Girl rendszeresen látogatja bőrgyógyászát, aki újabban ezt ajánlotta neki. A négygyermekes anyuka már mindenen túl van: korábban egy ritka madár ürülékét használta ugyanerre a célra, de egy méh mérgéből készült éjszakai krémet sem vetett meg. A doki ráadásul teljesen szennyeződés mentes új-zélandi birkák őssejtjeit használja, ezek gazdag tápanyaga harcol a károsító szabad gyökök ellen. „Kéthetente jár az őssejtarckezelésre, de gyakran kipróbálja az archámlasztást is” – árulta egy forrás a Daily Mailnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top