Sztárok

Nyilvánosan üzent urának Katy Perry

Katy Perry a vasárnapi Billboard-díjátadón mutatta be új dalát. A szövegével pedig volt urának, a színész Russell Brandnek üzen.

Az énekesnő – aki múlt hónapban vált el hivatalosan Russell Brandtől – igazi szakítós dallal örvendeztette meg a rajongóit vasárnap este. „A dal Russellnek szól, neki írta” – mondta egy névtelen forrás a People magazinnak. És a kotnyeles ismerősnek igaza lehet, már ha a dalszöveget nézzük. „Bárcsak akkor tudtam volna azt, amit most már tudok. Nem mélyültem volna ebbe bele” – énekelgeti Katy Perry az új dalban. Ebből azonban nagyon úgy tűnik, hogy itt Russell volt az, aki félrement, és aki megbántotta Perryt, nem pedig fordítva.
A válást hivatalosan egyébként az angol színész adta be, aki az első információk szerint már gyereket szeretett volna és családot. Mondjuk a válás óta Russell nem lett apuka, viszont az ötödik barátnőjénél tart. Perry a Florence and The Machine gitárosával, Robert Ackroyd zenésszel randizik.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top