Sztárok

Ők nyerik az Eurovíziós Dalfesztivált

Sokan már most tudni vélik, hogy kik lesznek a befutók az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Ha igazuk van, akkor a svédek örülhetnek szombaton éjszaka. Na de mi lesz a Compact Discóval?

Ők nyerik az Eurovíziós DalfesztiváltSvédország a favorit az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban zajló 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléja előtt a fogadóirodáknál. Loreen és az Euphoria című dal nagy fölénnyel vezet a tizenhat legnagyobb európai fogadóirodánál, a svéd énekesnő sikere 1,91–2,5-ös szorzóval fizet. A második helyen – jócskán lemaradva – az orosz, pontosabban urmund nagyik együttese, a Buronovszkije Babuski áll a Party for Everybody című slágerrel, illetve 5,5–7,8-as szorzóval. Harmadik helyre futhat be a bukmékerek szerint Olaszország Amy Winehouse-a, Nina Zilli és a L’amore e femmina. Az énekesnő győzelme már igen jól fizetne, a megtett összegek 9–12-szerese járna annak, aki jól tippel.

Jól fizetne a negyedik helyre sorolt szerb Zelijko Joksimovic sikere is: a tétek 8,5–13,1-szeresével gazdagodna az, aki a Nije Ijuban stvar című számot tartja befutónak. Az ötödik helyre tartják esélyesnek a britek veterán csillagát, a 76 éves Engelbert Humperdincket és a Love Will Set You Free című dalt. A híresség győzelme 13–21-szeresen fizet.

Az Eurovíziós Dalfesztivál fináléját szombaton rendezik, a döntőben részt vesz a magyar Compact Disco is a Sound of Our Hearts című számmal.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top