Sztárok

Kiderült, hogy ügyvéd maradhat-e VV Eszter

Véget ért a Való Világ egykori jogásza ellen indított fegyelmi eljárás. VV Esztert nem zárták ki a Ügyvédi Kamarából, így folytathatja a praxisát - írja a Blikk.

Kiderült, hogy ügyvéd maradhat-e VV EszterAz egykori valóságshow-hős ellen még akkor kezdeményezett eljárást az Ügyvédi Kamara, amikor Eszter a villában volt. A kamara szerint ugyanis a jogászlány több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett, több esetben megkérdőjelezve az erkölcsösségét. Eszter lehetőséget kapott a védekezésre, és egy közel 100 oldalas beadványban védte meg magát az ügyvédi kamara előtt. „Kidolgoztam minden részletet, személyesen is megvédhettem magam. Nagyon boldog vagyok, mert számomra kedvező döntés született” – lelkendezett az esküvőre készülő exvillalakó, aki a jelek szerint a jövőben tovább praktizálhat. Mint az ügyvédi kamaránál elmondták, Eszter Való Világban látott szereplését nem értékelték olyan súlyosnak, hogy emiatt a legszigorúbb büntetéssel, vagyis kizárással illessék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top