Sztárok

Tolvai Reni jól hozta a duci Christina Aguilerát a Megasztárban – fotó

Tolvai Reni visszatért a Megasztárba. A fináléban Szakos Andival énekelt duettet. Megmutatta, hogy a hangja még mindig remek, és magasról tesz az alakját ért kritikákra. Tiszta Christina Aguilera magyarban.

Christina Aguilera az amerikai Voice tehetségkutatóban mutatta meg néhány hete, hogy habár kigömbölyödött, ő még mindig az a tehetséges énekesnő, aki negyvenkilósan volt. Ugyanúgy felvállalta gömbölyded alakját Tolvai Reni is a pénteki Megasztárban, igaz, neki sikerült ízlésesen felöltöznie, és nem kellett amiatt sem aggódnunk, hogy mikor kap el egy kínos villantást az operatőr. Tolvai néhány napja elmondta, esze ágában sincs tovább magyarázkodni a súlya miatt. Jól érzi magát. „Nagyon sok stressz ért, ezért nem tudtam lemondani a csokiról sem. Nem volt időnk egész nap enni, és amikor este hazaértünk, felfaltunk bármit, amit találtunk” – mondta kurtán. Mi viszont így szeretjük Tolvai Renit!

 
Tolvai Reni jól hozta a duci Christina Aguilerát a Megasztárban - fotó
 
Tolvai Reni jól hozta a duci Christina Aguilerát a Megasztárban - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top