Sztárok

Sztárparádé volt Balogh Edina szombati esküvőjén

Szombaton délután férjhez ment Balogh Edina, a Barátok közt színésznője. Az esztergomi bazilika előtt igazi sztárparádé volt.

Sztárparádé volt Balogh Edina szombati esküvőjénSzinte az egész Barátok közt-stáb tiszteletét tette Edina esküvőjén. Ott volt Németh Kristóf, R. Kárpáti Péter, Rékasi Károly, aki nejével, Détár Enikővel érkezett, és a templomban megjelent a megboldogult Magdi anyus, Fodor Zsóka is. Edina koszorúslánya legjobb barátnője és kolléganője, Kiss Ramóna volt, aki ráadásul az egész esküvőt is megszervezte. „Amikor belekezdtünk, még nem sejtettük, hogy egy esküvő megszervezése – hogy a helyszíntől a ruhán át a menüig minden rendben legyen – mennyi egyeztetéssel, munkával jár. A nagy napon persze kapunk segítséget a lebonyolításban Kiss Ramónától, aki egyben a koszorúslányom is. Ez életünk egyik legfontosabb napja, és nagyon szeretnénk, ha a velünk ünneplő népes rokonság és baráti társaság számára is felejthetetlen szép emlék lenne” – nyilatkozta a friss ara a Borsnak.

Exkluzív képek és beszámoló a Storyonline oldalon, csak egy kattintás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top