Sztárok

Durván beszólt Puzsér a kiscsillagnak – dühöng az apja

A szókimondó ítész intenzív szexuális életet javasolt Szirota Jennifernek. A tehetséges énekesnő apja teljesen kiakadt; állítja, gondok vannak a zsűritag agyával – írja a Bors.

Durván beszólt Puzsér a kiscsillagnak – dühöng az apjaMinden eddiginél keményebben beszélt Puzsér Róbert Szirota Jenniferről. A tévécsatorna ellen lázadó megmondóember a Csillag Születik háttérműsorában bírálta a 18 éves énekesnőt. Az ítész állítja, a kiskora óta éneklő fiatal tehetség nincs tisztában a küldetésével, és azzal, hogy ki is ő valójában. „El kell vonulnia egy garázsba nagyokat kefélni, dalokat, szöveget írni, zenét szerezni, és megtalálni azt, aki ő. Létrehozni egy együttest, egy közösséget, és nem azt mondani, hogy »én vagyok Szirota Jennifer, hol van az a producer, aki majd legyárt engem?«” – fakadt ki a kemény kritikáiról elhíresült Puzsér, akinek a szavai alaposan feldühítették a kiscsillag apját. „Nem vagyok bosszúálló ember, de aki belemar a családomba, annak van félnivalója. (…) Valami nagy zavar van Puzsér agyában. Jennifer néha úgy énekelt, hogy a világ leborulhatott volna, ő meg leszólja? De nem érdekel, menjen a fenébe!” – jelentette ki Jennifer apja, Szirota Ciki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top