Sztárok

Megérkezett Magyarországra a Harry Potter sztárja

Megérkezett Budapestre a Harry Potter-filmek szereplője, Tom Felton. Az egykori Draco Malfoy új filmjét forgatja hazánkban.

Megérkezett Magyarországra a Harry Potter sztárjaFelhajtások nélkül érkezett Budapestre a Harry Potter-filmek gonosz szőke szereplője, Tom Felton. A fiatal színész új filmjét forgatja hazánkban, és Twitter-oldalán szombaton délelőtt jelét is adta, hogy tetszik neki a magyar főváros. „Szeretem Budapestet, milyen gyönyörű város!” – írta internetes oldalára az egykori Draco Malfoy, aki máris sétára indult. Amikor például meglátta a Jézus Krisztus szupersztár, hazai poszterét a városban, azonnal lefotózta és feltette a világhálóra, mert azt hitte, hogy egyik hollywoodi kollégáját látja a Madách Színház plakátján.

A szőke színész az Émile Zola regénye alapján készülő Therese című filmet részben nálunk készíti.  A regény fura párosát Elizabeth Olsen és Tom Felton alakítja majd.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top