Sztárok

Liptai Claudia új műsorban kapott szerepet

A nézők nyomására felébresztik a kómából a műsorvezetőnő karakterét a Jóban Rosszban sorozatban. A Megasztár háziasszonya már készül a forgatásra – írja a Bors.

Liptai Claudia beváltja fenyegetésétTavaly szeptemberben egy autóbalesetet követően kómába esett Zámori Alexa doktornő. Claudia – aki akkor eldöntötte, hogy bosszút áll a népszerű sorozat producerén, és egyszer még ki fogja nyitni a szemét – a rajongók szerint betöltetlen űrt hagyott maga után, ezért az elmúlt majd egy évben heti rendszerességgel írtak és petíciókat nyújtottak be a sorozat készítőinek, melyben Zámori doktornő visszatérését követelték, akárcsak legutóbb Tamás atyáét. A bulvárlap úgy értesült, hogy a Megasztár háziasszonya a nyár utolsó hónapjában újra forgatni kezd, azaz a szappanopera készítői mégsem teszik el láb alól a karakterét. „Claudia rajongóinak annyit üzenhetek: egyáltalán nem kizárt, hogy ismét Zámori Alexa szerepében látják viszont” – mondta sejtelmesen Nagy Tamás, a sorozat producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top