Sztárok

18+: Akik már csak mellvillantással tudnak címlapra kerülni

Leáldozott a szépségpöttyök, műszempillák ideje. A jelenkor dívái rájöttek, mivel tudják a legtöbb kameralencsét magukra irányítani: a kivillanó mellekkel. Pár éve még ultrakínos pillanatokat jelentett a hollywoodi celebeknek egy rossz pillanatban lecsúszó pánt, vállalhatatlanul sokat láttató dekoltázs, vagy a vaku fényeitől hirtelen átlátszóvá váló fekete felső. A szemérmességnek viszont úgy tűnik, végleg vége.

Mellbimbó helyett mell profilból

Tiszta sor, hogy mindebben a nagy divatházak tervezői is segítségükre vannak, akik a legkülönbözőbb fazonú ruháknál is képesek egy kis jótékony meztelenséget teremteni, mégpedig újabban nem is csak a dekoltázs környékén. A díjátadógálák, filmbemutatók vörös szőnyegein versenyt vonuló színésznők és énekesnők oldala manapság szinte kötelezően csupasz, a keblek oldalát és alsó vonalát pedig már olyan természetességgel teszik közszemlére, mint Hulk Hogan a maga idején a bicepszeit.

Lindsay Lohan lecsap
Lindsay Lohan lecsap

A mellmutatók táborába híresen visszafogott sztárok is beálltak, így már azt is tudhatjuk, hogy Natalie Portman melle profilból tökéletes, hogy Nicole Kidmannek és Gwyneth Paltrow-nak két gyerekszülés után sincs rejtegetnivalójuk, és azzal is szembesültünk, hogy a törékeny Anne Hathaway-t a Playboy címlapokra kívánkozó formákkal és méretekkel áldotta meg a sors. Nem kis bajban lennénk, ha akkora tűsarkakban kellene lavíroznunk, ahány centis vonalat Lindsay Lohan felfedett melléből, az estélyi ruhájának csak komoly túlzással nevezhető, selyem-„előkéjében”. Dicséretére szóljon, hogy a színésznő mindehhez olyan ártatlan bociszemekkel tekintett a fotósok lencséibe, mintha nem tudná, hogy szettje oldalról nézve a monokinizés határait súrolja.

A szándékos villantás titka talán éppen ebben rejlik. Vagyis hogy a félcsupasz és minimum világhírű elkövetők mindegyike ízléses, drámai hatású luxusruhát választ, ráadásul kifogástalan, többnyire komoly, szinte szűzies tekintettel kombinálja a merész viseletet, elvéve az élét az alapesetben hollywoodi berkekben is provokatívnak titulált villantásnak.

Minden idők legemlékezetesebb villantásai

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top