Sztárok

40 évvel fiatalabb nőt csókolt Havas

Forró csók helyett csupán egy színpadi csókra futotta Marenec Fruzsinától, aki teljesen bepánikolt a Marslakók forgatásán. A színésznő ugyanis az intim jelenetnél meghátrált a nagypapakorú kollégájától – írja a Blikk.

Havassal csókolózott a Barátok közt sztárjaCsókjelenetet vállalt Havas Henrik a Marslakók című sorozatban. A 62 éves Tanár úrnak a nála 39 évvel fiatalabb Marenec Fruzsinával kellett intim helyzetbe kerülnie, ám a Barátok közt egykori sztárja kibújt a csók alól egy színházi „álcsókkal”. Havas a szerepe szerint rányomul a mellplasztikán átesett színésznőre, akinek már több szexjelenete is volt a szappanoperában. Ennek ellenére Fruzsina ideges volt a forgatás előtt, mondván ilyen korú férfival még nem volt hasonló jelenete. A rendezői utasítás szerint el kellett volna csábítania a tévést, és hirtelen megcsókolnia, ám hiába próbálkozott, nem jött össze a forró jelenet nagypapakorú kollégájával. „Mindent megpróbáltam, de végül színpadi csók lett belőle” – vallotta be Fruzsina. A profiként szereplő Havas csupán attól tart, hogy mit szól mindehhez a lánya, mivel ő nagyon féltékeny típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top