nlc.hu
Sztárok
Túl a sokadik diétán, most már ideje lefogyni…

Túl a sokadik diétán, most már ideje lefogyni…

Átélted már azt az érzést, hogy tökéletes alakkal vonulsz végig a strandon és minden férfiszem Rád szegeződik? Elhiszed, hogy ezt meg is tudod valósítani? Az elhatározás a Te dolgod, a többiben komplex segítséget adunk!

Az áhított alak elérése nem lehetetlen, hiába próbálkoztál már ezerféle diétával. Talán éppen azt nem próbáltad, ami a leghatékonyabb: ésszerű étkezés, testmozgással fűszerezve. A divatdiéták többsége arra épül, hogy gyorsan, éhezéssel, tápanyagmegvonással néhány kilót ledobjunk. Az ilyen módszerek beváltják az ígéretüket, te mégsem vagy boldog, mert pár nap alatt kamatostul jön vissza a leadott súly.

 Túl a sokadik diétán, most már ideje lefogyni...

A Pink Fit Easy csomag egy olyan ésszerű diétát kínál, ahol nincs szükség éhezésre és egészséges módszerrel szabadulhatsz meg a súlyfeleslegedtől – tartósan! A 21 napos programot többször is megismételheted, és nem kell attól tartanod, hogy a tápanyaghiány miatt feszült, ideges és rosszkedvű leszel. Még a nassolnivalót is megtalálod a csomagban az Ultra Loss Shake formájában. Ízletes, édes turmix, amivel helyettesítheted a vacsorádat, így a kritikus időpontban nem fogsz túl nagy kalóriamennyiséget bevinni. Az anyagcseréd a megnövelt rostbevitelnek köszönhetően felgyorsul, és az éhségérzeted is csökken, amit az Eat Control tabletta segít elő. Az Active Fat Burner pedig hozzájárul ahhoz, hogy napközben több zsírt égess el, mint amennyit egyszerűen a sporttal és diétával el tudnál érni. Nincs szükség horrorisztikus megszorításokra, egyszerűen élvezd, ahogy alakul a tested és olvadnak le a zsírpárnák!

 Túl a sokadik diétán, most már ideje lefogyni...

Nem kell millióféle zsírégetővel és diétával próbálkoznod, mert a Pink Fit Easy csomagjában megtalálod mindazt, ami elősegítheti a fogyásodat. Egyedül az elhatározás és a kitartás az, amit hozzá kell tenned a csomaghoz! Most egy ajándék shakert is találsz a dobozban.

A program részleteiért kattints a www.pinkfit.hu oldalra! Itt megtalálod a program mellé javasolt fogyókúrás tízparancsolatot, valamint számos edzéstervet és táplálkozási útmutatót is felfedezhetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top