Sztárok

VV Vera munkanélküli segélyt kap

Nem hozta el a VV a nagy áttörést Vera életében. A megosztó személyiségű lány a Bors információ szerint lejelentkezett munkanélkülinek.

VV Vera munkanélküli segélyt kapLeginkább erotikus jellegű munkákra kapott felkéréseket Vera, ám ő elutasította ezeket a lehetőségeket – írja a Bors. A lap szerint Vera inkább elment a munkaügyi központba. „Már régen eszkortlány lehetne, rengeteg ilyen ajánlatot kapott. De ő inkább hivatalosan is munkanélküli lett” – mesélte a lapnak Vera egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse.

Vera a VV előtt egy vállalkozásnál dolgozott, ahonnan fizetési nélküli szabadságra ment a műsor alatt. Miután azonban kiesett – és napvilágra került castingvideója is – nem várták vissza korábbi munkahelyére.

„Amíg munkanélküli, a társadalombiztosítása rendezve van, és megtanulhat egy olyan szakmát, amelyet már régóta szeretett volna: a kutyakozmetikát” – folytatta az ismerős, aki szerint Vera nem a segély miatt jelentkezett a hivatalban. „Félretett az elmúlt hónapokban annyit, hogy átmenetileg a tanulmányait és az életét is tudja finanszírozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top