Sztárok

Műteni kell Karsai Zitát

Képtelen volt talpra állni a DJ Bobo show-jában balesetet szenvedett táncosnő. Az előadást még befejezte, ám utána már ölben vitték le a színpadról Münchenben – írja a Blikk.

Meg kell műteni Karsai ZitátHatalmas fájdalommal csinálta végig DJ Bobo Dancing Las Vegas című show-ját Karsai Zita, akinek a produkció alatt kifordult a térde. A 33 éves táncosnő a pokoli kínok ellenére még befejezte az előadást, de már kollégája vitte le a színpadról. Zitának – aki a baleset óta már Magyarországon van – egy porcdarab vált le a térdéből. „Az előadás előtt egy hétköznapi mozdulat közben kicsavarodott a térdem. Próbáltam erősen bekötni, és úgy mentem fel a színpadra, de az utolsó mozdulatnál kiugrott a térdem. (…) Nagyon megijedtem” – elevenítette fel a történteket a nemrég elvált Zita. A Megatánc című műsor révén ismertté vált, Dubajban is élt táncosnőt a héten megműtik, és egész nyáron lábadozhat. A világhírű show-ban egyébként a Flashdance című film vizes számát osztotta rá DJ Bobo, aki egy német ügynökségen keresztül találkozott Zita táncos videóival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top