Sztárok

VV Cristofel új csaja 40 éves

Már csak könnyű testi sértéssel gyanúsítják a kubai macsót, aki mostanság egy idősebb nővel kavar. VV Veronika pedig időközben besokallt a férfiaktól; állítja, elege lett a folyamatos csalódásokból.

VV Veronika pasik nélkül szexelKihallgatták a rendőrségen VV Cristofelt Veronika megverésével kapcsolatban. Mint a Bors megtudta, a valóságshow-hőst már nem súlyos testi sértéssel gyanúsítják. Amennyiben beigazolódik, hogy a kubai fiú – aki elismerte a rendőrségen, hogy lekevert pár pofont a barátnőjének – kizárólag könnyű testi sértést és becsületsértést követett el, akkor feltehetően pénzbüntetéssel megúszhatja az ügyet, ugyanakkor két évig terjedő börtönnel is szankcionálhatják. Cristofel pedig már túl is lépett Veronikán – a Blikk értesülése szerint – Seherezádé legutóbbi buliján egy negyvenes nővel csókolózott folyamatosan.

Megcsalták

Időközben Veronika nemcsak a kubai exéről és a legutóbbi barátjáról, Márkról mondott le véglegesen, hanem valamennyi férfiről, mondván, mostanában csupán csalódás érte. Márkot egy taxis buktatta le, mint kiderült, a fiú csupán egy futó kalandot remélt a lánytól, és ezzel a sofőr előtt is kérkedett. A sors fintora, hogy Veronika ugyancsak ezzel a taxissal utazott, aki rádöbbentette, hogy nem érdemes Márkkal hosszú távra tervezni, ráadásul korántsem volt hozzá hűséges. „A sok csalódás után örülök, hogy magam vagyok. (…) Az biztos, a hátam közepére sem kell férfi! A fizikai szükségleteimet megoldom magamnak. Legalább nem törik össze a szívemet” – jelentette ki a Blikknek a fodrásznak tanuló lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top