Sztárok

Elszólta magát Jennifer Aniston pasija

Nem titkolják tovább, hogy imádják egymást. Jennifer Aniston pasija először beszélt a kapcsolatukról. A pletykák szerint pedig az esküvő miatt utaztak Európába.

Hétfőn érkezett meg Európába Jennifer Aniston és pasija, Justin Theroux. Három napja Párizsban romantikáznak, de a pletykák szerint hamarosan tovább mennek a korábban kiszemelt krétai luxusszállodába, ott szeretnének összeházasodni. A US Weekly magazin szerint Justin és Jennifer vakációja összesen 11 napig tart majd, igaz, erről egyikük sem nyilatkozott. Amikor Jennifert a repülőtéren az esküvőről faggatták, csak sejtelmesen mosolygott, míg Justin Párizsban azt mondta a fotósoknak. „Ennél boldogabb én már nem is lehetnék!” A színész néhány napja az egyik amerikai tv-show vendége volt, ahol így nyilatkozott kapcsolatáról. „Minden este, amikor lefekszem aludni, az jut az eszembe, hogy a világ legszerencsésebb pasija vagyok.”

 
Három napja romantikáznak Párizsban
Három napja romantikáznak Párizsban
 
Jennifer hat évvel a válása után, újra boldog
Jennifer, hat évvel a válása után, újra boldog

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top