Sztárok

Kate Middleton titkos túrát tett férje nélkül!

Kate magára hagyta férjét, Williamet, és amíg a herceg néhány sör társaságban a focimeccset nézte, addig a hercegnő 150 hátrányos helyzetű gyereket vitt el megnézni egy színházi előadást.

Kate Middleton titkos túrát tett férje nélkül!A hercegnő még januárban lett a támogatója a The Art Room névre hallgató jótékonysági szervezetnek, amely hátrányos helyzetű, rossz családi háttérrel rendelkező gyerekeknek segít abban, hogy a művészetek segítségével önbizalmat nyerjenek és könnyebben fejezzék ki gondolataikat, érzéseiket. Ezúttal velük találkozott, mialatt férje otthon a focimeccset nézte.

Kate kis kísérői hat különböző iskolából érkeztek, többségük még soha nem járt ilyen előadáson, izgatottan beszélgettek a hercegnővel az előadás szünetében a szereplőkről, a látottakról, az élményekről. A gyerekek el voltak kápráztatva, Kate pedig meghatottan kérdezgette őket a királyi rezidencia közvetlen közelében található Kensington Gardensben zajló darabról. Az alkalomhoz egyébként Kate egyszerű, kék Zara-ruhát viselt és fekete dzsekit, így sétált végig a sátorhoz a királyi parkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top