Sztárok

Üvegek és állkapcsok törtek Rihanna miatt!

Rihanna két volt pasija, Chris Brown és Drake egy éjszakai klubban verték össze egymást, a botrány állítólag az énekesnő és féltékenység miatt tört ki. Rihanna nem nyilatkozott, viszont ápolta Brownt.

Üvegek és állkapcsok törtek Rihanna  miatt!A hírek szerint Rihanna volt annak a balhénak az oka, amely a WIP klub VIP szektorában tört ki Drake és Chris Brown között. Előbbi kötekedni kezdett utóbbival, szó szót követett, előbukkant mindkettőjük sleppje, és már repültek is az üvegek. Rihanna ekkor már elhagyta a helyszínt, néhányan viszont védtelenül is a vita és a verekedés áldozatává váltak.  Egy ártatlan ausztrál lánynak például 16 öltéssel varrták össze a fejét. Brown sem úszta meg sértetlenül, neki az álla nyílt szét, melyet állítólag Rihanna ápolt a történtek után. A pletykák ugyan erősödtek, hogy ketten újra egy párt alkotnak, de a Rihanna azt nyilatkozta, nem akarnak megint összejönni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top