Sztárok

Hatalmas pofont kapott a villantó Tolvai Reni

Tolvai Reni villantós, átlátszó ruhája a tervezőknél is kiverte a biztosítékot.

Hatalmas pofont kapott a villantó Tolvai ReniAhogyan arról pénteken beszámoltunk, Tolvai Reni igencsak felhívta magára a figyelmet, amikor átlátszó ruhában jelent meg az idei VIVA Comet-gálán. Melleit csupán néhány strasszkő próbálta  takarni. A divatszakma azonban enyhén szólva is meglepődött Tolvai szerelésén, leginkább azért, mert előnytelenül választott magának ruhát.

„Egyrészt rettenetesen előnytelen, másrészt nem egy ilyen rendezvényre való az a ruha. Ezt a harisnyanecc anyagot táncosok szokták használni, és csak magas, vékony, kicsi és gömbölyű mellű lányoknak áll jól” – mondta a Borsnak Parádi Gabriella stylist, aki hozzátette: bujdosson el, aki ráadta Renire ezt a ruhát.

A tervező azonban, köszi, remekül van, és bizony nem fog „elbujdosni”. „Reni ugyan nem modellalkat, de ahogy viseli ezt a ruhát, az egyértelműen felülírja ezt a problémát. Ő egy igazi díva” – mondja Léber Barbara, a félmilliós ruha megálmodója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top