Sztárok

Áll a bál! Pofozkodtak és káromkodtak a magyar zenészek!

Összebalhézott Fluor Tomi és Dér Heni az idei VIVA Cometen. Kettejük kapcsolata már régóta nem nevezhető rózsásnak és a helyzet egyre rosszabb.

Áll a bál! Pofozkodtak és káromkodtak a magyar zenészek!Fluor Tomi szerint Dér Henir megpofozta őt a VIVA Comet-díjátadón, minden ok nélkül. Fluor úgy emlékezett a múlt heti bulira, hogy Heni még a fotósokat és az újságírókat is „meginvitálta” egy kis pofozkodásra. Amire Fluor szerint csak azért nem került sor, mert Heni „már nem volt szomjas”.

Dér Heni és együttese, a Sugarloaf vasárnap egy közleményt adott ki saját álláspontjukról. Ebbe elhatárolódnak Fuor nyilatkozatától. Szerintük a rapper torzítja a tényeket, és nem az igazságot mondta el. „A megjelent cikkekben Dér Henit illuminált állapotban tünteti fel, és úgy állítják be, mintha megakarta volna Tamást verni, vagy veretni… Heni a VIVA Comet afterpartiján Fluorral való találkozásakor a köztük lévő ellentétet szerette volna a média kizárásával tisztázni, de ekkor Tamás rögtön obszcén módon, sértő megjegyzéseket vágott Heni fejéhez… nem tagadjuk, hogy ezen a ponton csattant el egy pofon Heni részéről, amelyet a vulgáris jelző váltott ki belőle…” – áll a közleményben, melynek folytatásában arra is kitérnek, hogy szerintük Fluor csak a média jelenléte miatt nem „viszonozta” a pofont, de az este folyamán többször belekötött még Henibe. A teljesen közleményt lent találjátok!

Áll a bál! Pofozkodtak és káromkodtak a magyar zenészek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top