Sztárok

Gáspár Győző és lányai több száz milliót örököltek

Elképesztő magyarázata van Gáspár Győzőnek a három hatalmas házra, a luxuskocsikra és a fényűző életvitelére.

Gáspár Győző és lányai több száz milliót örököltekFolyamatosan pénzelte őket

„Hosszú betegség után éppen egy éve meghalt anyai nagyanyám, Maris mama. Én voltam a kedvence, már gyerekkoromban is csak ő hitte el, amikor mondogattam: híres leszek! Beát se anyám, se apám nem kedvelte, mert mást néztek ki nekem, így amikor udvarolni kezdtem, a nagyihoz költöztem. A mama mindig mellettünk maradt, folyamatosan pénzelt, segített minket” – ecsetelte Győzike a Blikknek, aki papírokkal bizonyította az ügyészségen, hogy fényűző életvitelüket is a nagyinak, vagyis az örökségnek köszönhetik. „Evelyn születésekor Nógrádmegyerben vett a pici lány nevére egy vadonatúj házat, oda költöztünk a babával. Később beteges lett, ezért Hajdúszoboszlóra járt a gyógyvíz miatt, itt vett öt évvel később egy másik házat, azt is Evelynnek. Amint megszületett Virág, azt mondta: neki sem lehet kevesebb, ezért megvásárolta nevére Salgótarjánban a későbbi Győzike-villát. Ez tíz éve történt, vagyis szó sem lehetett adócsalásról” – mondta a showman a Blikknek.

Megvannak a banki kifizetések

Maris mama – akinek kárpótlási jegyekből és hatalmas földterületeiből volt vagyona – kétszer 10, egyszer 40, egyszer pedig 136 millió forintot vett a ki a bankszámlájáról, és adott oda unokájának! Ezekről az adományokról banki igazolásokat és közjegyzői nyilatkozatot mutatott a showman.
A már említett három ház és a 196 millió forint mellett örököseként is őt jelölte meg, márpedig a hagyatéka további 150 millió forintot tesz ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top