Sztárok

Hatalmas cirkuszt csinált a fagyi miatt a 6 éves Suri Cruise – fotó

Egy pizzériában vacsorázott hatéves lányával Katie Holmes, de a fagyi miatt hatalmas cirkuszt csinált a kislány a fotósok előtt. Mit tehet ilyenkor egy anyuka, főleg ha egy tucat fotós csak arra vár, hogy legyen egy címlapkép...
További képek!
További képek!

Tehetetlen volt Katie

A hatéves gyerek hamar megette a saját fagyiját, és hatalmas hisztériában tört ki, amikor édesanyja még hazafelé tartva a fagyit majszolta. Ráadásul elmúlt kilenc óra, Suri fáradt és egyre hisztisebb volt. Katie tehetetlen volt kislányával, ráadásul tucatnyi fotós vette őket körbe. Odaadta saját fagyiját a lányának, így a híresen édesszájú gyerek abbahagyta a bömbölést.
Nincs könnyű helyzetben a 33 éves színésznő, aki filmszerepek híján többnyire mindig lányával van, míg férje állandóan dolgozik. Amikor pedig Tom hazatér családjához, teljesen elkényezteti Surit. 

Vörös rúzs és lakk

Amikor a kislány elkezdte az iskolai előkészítőt, az első napján kilakkozott körmökkel ment a suliba. Két nappal később kedvenc magas sarkú cipőjében tipegett el anyjával a játszótérre. De volt, hogy erős vörös rúzzsal kikenve ment shoppingolni anyukájával és kedvenc babájával.
A pletykák szerint Tom Cruise és Katie Holmes kislányának közel 130 pár cipője van, és 45 millió forintot érő ruhakollekcióval rendelkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top