Sztárok

Sok ajánlatot kapott a Bumeráng?

A szerdai döntés értelmében már biztos, hogy megszűnik a NEO FM. Viszont a Blikk szerint a Bumeráng sok ajánlatot kapott a folytatásra, a Bors pont az ellenkezőjét tudja.

A Bumeráng produkció jogtulajdonosai ugyanis a műsorvezetők. Azaz másik rádió is átveheti a műsort, ha sikerül az árban megállapodniuk. A kérdés már csak az: mit tesznek a Bumeráng sztárjai? Bochkor Gábor azt mondta Blikknek: senkivel sem vette fel a kapcsolatot ez ügyben. Boros Lajos, aki év végével nyugdíjba vonult volna a műsorból, már úgy reagált: tárgyalási pozíciójukat rontaná, ha elárulná, mennyiért veheti át másik adó a Bumerángot. Ám azt nem tagadta a lapnak, hogy ő maga sok ajánlatot kapott.

Eközben a Bors már arról számol be, hogy semmilyen megkeresést nem kaptak a rádiósok, és az esetleges folytatásra is igen kevés az esély. Az Index így nyilatkozott például az ügyben a Borsnak. „Össz-szerkesztőségi álláspontunk szerint nagyon szívesen átvennénk a Bumerángot. Egyetlen feltételünk van csupán, hogy sem Bochkor Gábor, sem Boros Lajos, sem pedig Voga János ne legyen benne” – mondta Vajda Gábor főszerkesztő-helyettes. Ez pedig elég furcsa tárgyalás lenne, hiszen maguk a műsorvezetők a produkció jogtulajdonosai. A Juventus Rádió is megerősítette a Borsnak, hogy nem tárgyaltak a Bumeránggal.

Elképesztő ajánlatot kapott Bochkor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top