Sztárok

Ismét meghal valaki a Jóban Rosszban sorozatban

A sorozat készítői megerősítették a Nők Lapja Cafénak, hogy hamarosan újabb karaktertől kell búcsúzniuk a nézőknek. Számba vettük, melyik négy karakter a legesélyesebb arra, hogy a túlvilágra költözzön.

Ki lesz a következő áldozat?

A Jóban Rosszban forgatókönyvírói nem félnek a drámai fordulatoktól, még arra is képesek voltak, hogy Tamás atyát a mennyországba küldjék. A legnépszerűbb szereplő halála akkora visszhangot váltott ki, hogy a készítők úgy döntöttek: „feltámasztják” valahogy a papot.
De a korábban kiírt szereplők közül soha nem tér már vissza Pongrácz Réka, Nemes Lenke polgármester asszony, Helen Tanakis, Fehér Richárd… Megtudtuk, hogy a készítők most újra túlvilágra küldenek valakit. Számba vettük, hogy melyik karaktereknek van a leginkább „félnivalójuk”, és annyit elárulok: a négy jelölt között van az, akitől végleg búcsúznunk kell!

Ismét meghal valaki a Jóban Rosszban sorozatban

1. Dr. Zámori Alexa: A doktornő, Pongrácz főorvos szerelme, egy ideje kómában fekszik, nem sok esély van arra, hogy felébredjen. Zámori halálával Pongrácz Péter előtt megnyílna az út egy új szerelem felé, ez pedig újabb fordulatokat hozna a sikersorozatba.

Ismét meghal valaki a Jóban Rosszban sorozatban
2. Müller Ottó:
A nyomozó halála után legjobb barátja, Szlávik Jenő lehetne az új főrendőr, ez imponálna egykori szerelmének, Szilviának, aki felújítaná a viszonyát Szlávikkal. Ez a Halász család életét borzolná fel, Szilvia pedig döntene végre, kinek adja a szívét.

Ismét meghal valaki a Jóban Rosszban sorozatban

3. Rózsika néni: Pongrácz házvezetőnője a maga házsártos módján imádnivaló, de ezen és némi nyugdíjas szerelmen kívül nem sok minden történt vele. A Pongrácz családban némi űr támadna ugyan, de ebben az esetben egy új, fiatal, csinos bejárónő elcsavarhatná a főorvos fejét.

Ismét meghal valaki a Jóban Rosszban sorozatban
4. Oravecz Fanni: A főnővér volt már besúgó, borzalmas főnök, beteget támogató jó lélek… Ha betegségben hunyna el, akkor egy új főnővér érkezése nemcsak a kórház mindennapjaira lenne hatással, de esetleg Kardos, Nemes, Bezerédi vagy Kalem doktorok magánéletére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top