Sztárok

Keresztes Ildikó újra boldog

Láthatóan lelkileg sokkal jobban van Keresztes Ildikó. A Story magazin friss fotói arról tanúskodnak, hogy az énekesnő újra kiegyensúlyozott és boldog.

Keresztes Ildikó újra boldogMiközben Ildikó beadta a válópert, úgy tűnik, igyekszik nem ezzel foglalkozni, hanem élni az életét és koncertezni. Boldogsága még nagyobb lett, amikor fogadott „keresztfia” – egykori X-faktoros mentoráltja –, Király L. Norbi őt kérte fel, hogy kísérje be az esküvőjére és legyen a tanúja. A legfrissebb Story magazin beszámolója szerint Ildikó nagyon meghatódott a múlt héten rendezett esküvőn, meg is könnyezte a ceremóniát, de ezek csakis örömkönnyek voltak.

Az esküvő után pedig a VIVA Comet-díjkiosztón mulatott Ildikó. Az X-Faktor mentora kézen fogva sétált a rendezvényen egy ismeretlen férfival. Nem zavarták őket a kamerák, csak néha engedték el egymás kezét, és amikor Ildikó lába a magassarkúban megfájdult, kísérője megmasszírozta a talpát. Exkluzív képek és beszámoló az eseményről a Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top