Sztárok

Nézd meg Rubint Réka pikáns fotóját!

Három gyerek után is bomba formában van Rubint Réka. És férje igencsak büszke dekoratív nejére. Ezért töltötte fel neje félmeztelen fotóját a Facebookra. Amit Réka kicsit sem bán.

 

Nézd meg Rubint Réka pikáns fotóját!

„Édes volt a Norbi, amikor kiposztolta rólam ezt a fotót… Én épp a medence mellett feküdtem, ő pedig a napágyon pihent, majd küldött egy SMS-t, hogy kitehetné-e rólam ezt a képet. Ránéztem és nagyon mosolyogtam” – ecsetelte Réka, aki azonnal igent mondott férjének. Ami érthető, hiszen bár a kép pikáns, nem beszélhetünk „villantásról”, ráadásul Réka teste, mondjuk ki: hibátlan. Schobert Norbi majd félmillió követővel rendelkezik a Facebookon, míg Rubint Réka több mint 300 ezer rajongóval büszkélkedhet a neten. Norbi szerint az üzenőfalon igenis helye van a magánéletnek, a privát fotóknak, a vicceknek, van akinek ez nem tetszik, de ez őt hidegen hagyja.

Réka néhány napja maga beszélt arról, hogy az sem érdekli, ha valaki obszcén módon támadja őt az interneten. Állítása szerint ezeket a kommenteket sem törli az oldaláról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top