Sztárok

Zárt osztályon kezelik a magyar zenészt

Alkoholizmusa miatt ideggyógyászaton kezelik Mc Hawert. A mulatós zenész 22 év piálás után döntött úgy: változtat – írja a Bors.

Zártosztályon kezelik a magyar zenésztMc Hawer tizennyolc éve mozog a magyar mulatós zenében. Tekknő Mikivel az oldalán ő kezdte el a régi mulatós nótákat modern elektronikus zenei alapokkal felfrissíteni. Számos platina- és aranylemezük van, ám csak kevesen tudták, hogy a sikerek mögött milyen poklot él át a zenész: évek óta az alkohol rabja.

Káros szenvedélye elől most egy fővárosi kórház zárt osztályára menekült. „Az elmúlt pár évben annyira elhatalmasodott rajtam az alkoholizmus, hogy saját érdekemben úgy döntöttem, leszokom róla. Van két gyermekem, negyvenhét éves vagyok, és még élni akarok… Huszonkét éve piálok, mert akkor jöttem rá, hogy ha lehúzok két deci töményet, könnyebben jön álom a szememre” – mondta a Borsnak a zenész, majd hozzátette, az elfogyasztott alkoholmennyiség egyre csak nőtt. Naponta legalább nyolc sört ivott.

Zenésztársa sem nézte jó szemmel, amit magával művel. „Azzal, hogy befeküdtem, veszélybe sodortam még a nyári bulijainkat is, de úgy érzem, hogy itt sikerül leszoknom az alkoholról” – zárta le a zenész.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top