Sztárok

Gáspár Győző után köptek az utcán

Jelenleg két ügyben is eljárás indult Győzike ellen: adócsalás és pénzmosás miatt. A showman a Blikknek arról panaszkodott: felélesztené régi együttesét, de őt már leköpik az utcán.
“Utánam köpnek az utcán”- Győzike (fotó: Facebook)

“Az én pénzemből élsz tesó!”

“Semmi sem igaz a vádakból, majd kiderül, de addigra tönkretesznek”- méltatlankodott Győzike a Blikknek. Gáspárnak egykor saját valóságshowja volt, folyton gratuláltak neki az emberek, azt mondja ma már utána köpnek az utcán. “Azt kiabálják, hogy „az én pénzemből élsz, tesó!” Tíz éve tele volt a naptáram fellépésekkel, lemezbemutató koncertekkel, most nem mernek se tévébe, se máshová hívni”- panaszkodott tovább Győzike, aki legutóbb egy olyan fotót töltött fel a Facebookra, amin egy luxusautó előtt pózol és abból fotózta le az előtte elsétáló Bruce Willist. Bizonyára kölcsönkocsi lesz az is.

Romantic visszatérés a nagy projekt

De Győzikét mégis nagyon bántja, hogy őt már mindenki elkönyvelte bűnösnek – egyébként nem, hiszen még nem mondtak ítéletet -. Senki nem hiszi el, hogy nem vagyok bűnös, csak sztárságra vágytam, elég jómódú a családom ahhoz, hogy ne kelljen pénzzel foglalkoznom. Ha egy percet nem dolgoztam volna, akkor is megéltem volna a nagyszüleim vagyonából”- árulta el a Blikknek Gáspár, aki most újra élesztené egykori sikerbandáját a Romanticot. “Az első koncertünk Baján lesz nyár végén”- újságolta Győző, aki hozzátette neki most nincs jövedelme, mert az adóhatóság zárolta az örökségét. 

Gáspár legutóbb VV Fecóval készített közös dallal büntetett. Azt itt hallgathatod meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top