Sztárok

A gyermekem nélkül sehova – Odaadó celebanyukák

Úgy tűnik, végre leáldozott a munkamániás, gyereküket dadára bízó vagy bentlakásos iskolába bedugó sztáranyukák ideje. Egyre több celebmami mutatja ki, hogy neki igenis mindene a gyerek, és sikerül megtalálnia az egyensúlyt a munka és a család között. Van aki twitteres fotóözönnel demonstrálja, de van, aki forgatásokra és sztárfotózásokra is magával viszi kicsinyét.

 

Csináld magad!

Egyre nagyobb teret hódít a karizmosító babákkal való testközelség is – a kényelmesebb, de személytelenebb babakocsik kárára. Sokan bevásárolni, napi ügyeiket intézni is ölükben a gyerekkel mennek. Miranda Kerr, ha férje, Orlando Bloom szintén dolgozik, magával viszi 17 hónapos kisfiát modellmunkáira. A fotómodell a sztárvilágban tomboló „csináld magad!” mozgalom jegyében szinte mindig maga cipeli a nagyra nőtt Flynnt, de még így sem tesz túl a Mad Men színésznőjén, aki rendszerint úgy viseli oldalán féléves fiát, Xandert, mint élete legfontosabb kincsét. Jennifer Garner ugyancsak az önálló gyereknevelő sztárok közé tartozik. Maga is elismeri, hogy az egész élete a három gyerekéről szól, amit még a saját édesanyja is nehezen visel néha. A mostanában karrierszempontból nem túl aktív színésznőt nemrég egy szakmai elismerésben részesítették, amihez állítása szerint a mamája csak annyit fűzött hozzá: Ugye nem vehetik vissza a díjat? Csak mert minden egyes alkalommal, amikor veled beszélek, szoptatsz, vagy rohansz a gyerekekért az oviba – de soha nem forgatsz” – indokolta beszólását Garner nagyi.

 

Miiranda Kerr 17 hónapos fia és Jennifer Garner középső gyermeke
Miranda Kerr 17 hónapos fia és Jennifer Garner középső gyermeke. További képek!

Munka a babával

Victoria Beckham a világ egyik leginkább „multi-tasking” nője, egyszerre divatdiktátor, világutazó, dögös feleség, üzletasszony, és nem mellesleg négyszeres anya. Legfiatalabb csemetéjét, Harpert a szerteágazó tevékenységi kör ellenére sem képzett dadák nevelik, amit mi sem bizonyít jobban, mint a sztár nemrégiben posztolt képe, amelyen éppen egy repülőút során „dolgozik rajta” a sminkese. A fotón a sztár öléből két apró, hurkás láb kandikál ki, igen sokatmondóan. Vagyis a kislányra az elfoglalt sztáranyukának sok ezer mérföldes vándorútjai és a temérdek fotózás, interjú közepette is jut ideje.

Pink is közölt hasonló képet a Twitteren, amely az új albumának borítófotózásának szünetében készült róla, és a természetesen magával cipelt kislányáról, Willow-ról. A styliststúdió asztalán ücsörgő sztáranyukán egy szoknyán, egy melltartón és némi hajcsavarón kívül csak a kislánya volt.

Victoria ölében Harperrel és Pink kislánya Willow. További képek!
Victoria ölében Harperrel, és Pink kislánya, Willow. További képek!

Fotódömping

Sok celebanyuka gyermekimádatát twitteres rajongótáborával is lépten-nyomon megosztja. A fotós bébiposztok számát tekintve abszolút ranglistavezető a szerető anyává szelídült egykori fenegyerek, a 23 éves Peaches Geldof. Áprilisban született fiát – a nagypapa, Bob Geldof teljes értetlenségére – az értelmezhetetlen Astala névre keresztelte, majd azóta menetrendszerűen örökíti meg a kisfiút különböző vicces cuccokban, édes helyzetekben. Hol egy epres, kötött kis sapkával, hol a szunyókáló apukával (Thomas Cohen zenész) dobja fel a tényleg hihetetlen cukiságfaktorral bíró kisfiú képeit.

Peaches Geldof lánya és a malacok. További képek!
Peaches Geldof fia és a malacok. További képek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top