Sztárok

Ákost akarja a TV2 az új tehetségkutató zsűrijébe

A Bors információi szerint a TV2 Ákost szeretné megszerezni az őszi évad legnagyobb dobásának szánt, Voice – Magyarország Hangja című műsor zsűrijébe.

Ákost akarja a TV2 az új tehetségkutató zsűrijébeNem olyan könnyű megszerezni

Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem kívánt nyilatkozni a napilapnak a témában. Információk szerint azonban a TV2-nek nincs könnyű dolga az egyezkedésben. „Azon kevés művész közé tartozik, aki tisztában van az imázsával, és nem tesz olyat, ami arra káros lehet. Tudja, hogy nem neki van szüksége a kereskedelmi médiumokra, hanem azoknak rá” – nyilatkozta a lapnak egy Ákost jól ismerő médiaszakember.

Akárki nem ülhet be a műsorba

A TV2-nek a lehető legjobb zsűrit kell megszereznie, ugyanis a Voice című műsorban minden héten a mesterek is színpadra állnak, ahol élőben (!) énekelnek. „Még nem dőlt el, kik lesznek a Voice mesterei. Több jelöltünk is van… Egy biztos: a Voice minden részletében a minőségről szól, így csak olyan művész kerülhet a mesterek közé, aki saját területének megkérdőjelezhetetlen színvonalú és hitelességű képviselője” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a Borsnak.

Korábban arról is szó volt, hogy a Voice egyetlen női mestere Szulák Andrea lehet.
A Marron5 frontembere és Christina Aguilera például a Voice amerikai verziójában zsűrizik, ők szinte minden héten élőben énekelnek a show-ban. Az angol verzióban Tom Jones nyomja a slágereit a kis tanítványokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top